Internationaal Korenfestival Zaventem (B)

za 26 okt 2019

Cultuurcentrum De Factorij, Zaventem (B)

Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem (B)

Cultuurcentrum De Factorij © Dennis de Smet

De Cultuurraad van Zaventem trakteert het publiek op een zangfeest en pakt uit met een Internationaal Korenfestival.

Op het programma staan naast het gemengd koor Omnia Cantica uit Zaventem en hun gloednieuwe kinderkoor Za-Zing ook het Duitse politiemannenkoor Die Preussen, het Spaanse dameskoor Rociero (gekend van hun optreden op de uitvaart van Koningin Fabiola) het mannenkoor Costalta uit de Italiaanse bergen en het Oeral-Kozakkenkoor uit Den Haag. Allemaal samen zijn ze met zo’n 150 zangers en zangeressen en brengen ze een verscheidenheid aan genres, talen en sferen met de nadruk op amusement. Het wordt een wervelende show met een ludieke presentatie die het publiek extra zal vermaken. Het wordt een plezierige avond vol verrassingen die u niet onberoerd zal laten.

• Standaardprijs € 15,00
  • Jonger dan 26 jaar € 10,00
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis
  • Kansentarief volwassene € 3,50