Het Oeral Kozakkenkoor bij Podium Witteman

Gratis toegang

TV-uitzending

Podium Witteman – De presentatoren © Lilian van Rooij

Podium Witteman is het wekelijkse muzikale feest van presentator Paul Witteman. Samen met huispianist en cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt hij gasten met bijzondere verhalen. Daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er live-optredens van topmusici waaronder in deze uitzending het Oeral Kozakkenkoor.

De uitzending is live te zien op zondag 8 december 2019 van 18:05 tot 19.05 uur op NPO2.

Het publiek bij Podium Witteman bepaalt voor een groot deel de sfeer in de studio. U bent dus meer dan welkom! Om uw privacy te beschermen, verloopt uw aanmelding via online boekingssysteem In The Picture. Helaas betekent dit extra handelingen van u: er moet een account met wachtwoord worden aangemaakt. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin een link om uw e-mailadres te bevestigen. Pas dan is uw aanmelding voltooid. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitzending waar u zich voor aanmeldt en na 30 dagen automatisch verwijderd.

Toegang is gratis en bijwonen is mogelijk vanaf 16 jaar. U ontvangt uiterlijk vrijdag voorafgaand aan de uitzending bericht van ons. Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Bel 088-779 96 18 (bereikbaar op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00) of mail naar bijwonenpodiumwitteman@ntr.nl.

Als u een uitzending bijwoont, maken wij opnames die wij uitzenden via de Nederlandse Publieke Omroep. U gaat hiermee akkoord door dit onderaan het aanmeldformulier aan te geven (‘Ik ga akkoord met het Privacybeleid en de Algemene voorwaarden van de NTR’).