Kerstconcert Scheveningen

2584 AA Den Haag

Uzory

Kerstconcert Oeral Kozakkenkoor in de Antonius Abtkerk, Den Haag

Het Oeral Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van de bekende Delftse televisiepresentator, musicoloog en pianist Gregor Bak, geeft een traditioneel kerstconcert in Russische sfeer. Het gerenommeerde mannenkoor brengt u in kerststemming door het zingen van Russische en Oekraïense kerstliederen, afgewisseld met gezangen uit de Russisch-orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het Oude Rusland.

Medewerking wordt verleend door het Oekraïens folkloristisch ensemble Uzory.

Kerk open om 13:45 uur.

Dit concert is uitverkocht! U kunt helaas geen tickets meer kopen, ook niet aan de deur.

Komt u met het openbaar vervoer?
Neem vanaf station Den Haag Hollands Spoor Tramlijn 1 richting Scheveningen Noord en stap uit aan de halte Duinstraat, recht tegenover de Antonius Abtkerk.
Vanaf station Den Haag Centraal: Bus 22 richting Den Haag Duindorp, uitstappen aan de halte Prins Willemstraat.

Komt u met de auto?
Parkeergelegenheid is er in de parkeergarage van Supermarkt Hoogvliet gelegen naast de Antonius Abtkerk aan de Badhuisstraat 401 in Scheveningen.

Uitverkocht