Kerstconcert Scheveningen

Scheveningseweg 235
2584 AA Den Haag

Kerstconcert Oeral Kozakkenkoor in de Antonius Abtkerk, Den Haag

Het Oeral Kozakkenkoor, dat onder leiding staat van de bekende Delftse televisiepresentator, musicoloog en pianist Gregor Bak, geeft een traditioneel Kerstconcert in Russische sfeer. Het gerenommeerde mannenkoor brengt u in kerststemming door het zingen van Russische en Oekraïense kerstliederen, afgewisseld met gezangen uit de Russisch-orthodoxe liturgie en folkloristische liederen uit het Oude Rusland.

Kerk open om 13:45 uur.

Komt u met het openbaar vervoer?
Neem vanaf station Den Haag Hollands Spoor Tramlijn 1 richting Scheveningen Noord en stap uit aan de halte Duinstraat, recht tegenover de Antonius Abtkerk.
Vanaf station Den Haag Centraal: Bus 22 richting Den Haag Duindorp, uitstappen aan de halte Prins Willemstraat.

Komt u met de auto?
Parkeergelegenheid is er in de parkeergarage van Supermarkt Hoogvliet gelegen naast de Antonius Abtkerk aan de Badhuisstraat 401 in Scheveningen.

Dit concert vindt onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen plaats.

De online voorverkoop start begin november 2021
Let op! Voor dit optreden heeft u ook een coronatoegangsbewijs nodig