Medewerking Benefietconcert Oekraïne

ma 9 mei 2022

Theater Koningshof, Maassluis

Uiverlaan 20
3145 XN Maassluis

Info

Openbaar

20:00
uur

Gratis toegang

Theater Koningshof Maassluis

Samen met Gemeente Maassluis en initiatiefneemster Gea Werdekker organiseert Theater Koningshof een benefietconcert voor de Oekraïense vluchtelingen.

Geheel belangeloos zullen verschillende artiesten optreden tijdens het benefietconcert. Het bezoeken van het concert is geheel gratis. Wel heb je de mogelijkheid om een donatie te doen bij het reserveren van je plekje. Ook kun je tijdens je bezoek aan het concert nog een donatie doen. 

Het belooft een mooie, afwisselende avond te worden vol optredens van het Oeral Kozakken Koor en het Slavisch ensemble Raduzhnaya. Zij brengen uiteraard een volledig Oekraïens repertoire ten gehore. Ook leggen we een live verbinding naar Oekraïne, via welke we kunnen genieten van een optreden van Ensemble Uzory, Philharmonic Association in Nicolaev, Oekraïne. Ook Kinderkoor WonderWijs en de jongeren van de productie Ding A Dong komen optreden. Presentatie is in handen van Marja van Katendrecht

De opbrengst van de avond wordt in het geheel geschonken aan Stichting Vluchtelingenwerk Maassluis en Stichting AK, een vrijwilligersorganisatie voor humanitaire hulpverlening in Oekraïne. Stichting AK zet zich momenteel hard in voor de mensen in Beregszász, de Oekraïense partnerstad van Maassluis. Belangrijk werk dus, waar wij graag een steentje aan bijdragen. 

Wil jij ook een steentje bijdragen en een avond genieten van dit benefietconcert? Reserveer dan hier nu jouw plek. Er zijn maar 266 stoelen beschikbaar, dus wees er snel bij! 

Wil je graag vooraf doneren?
Als je vooraf een bedrag wil doneren voor Stichting Vluchtelingenwerk en Stichting AK, kun je dit in de laatste stap van het bestelproces doen. Je kunt een bedrag kiezen, maar ook meer doneren. Als je meer wil doneren kun je dit aanvinken, dan nemen wij per mail contact met je op. 

Je kunt uiteraard ook op de avond zelf doneren. Hiervoor staat een inzamelbak klaar. 

Het benefietconcert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maassluis en Lely Maassluis.