De verbindende kracht van muziek
Voor de hele wereld zijn het onzekere tijden. Deze ongekende maatschappelijke crisis raakt ons allemaal en de gezondheid en het welzijn van onze medemens is nu de hoogste prioriteit. De maatregelen omtrent het Coronavirus treffen helaas ook het Oeral Kozakkenkoor, onze optredens, de dirigent en alle koorzangers.
Maar juist in deze gecompliceerde tijden blijven wij geloven in de verbindende kracht van muziek.

Eenmalige donatie of donateur worden
Wilt u iets terug doen en ons een steuntje in de rug geven in de vorm van een eenmalige donatie of wilt u ons structureel steunen door donateur te worden, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw bijdrage komt volledig ten gunste aan onze vereniging. Hiermee hopen wij in de nabije toekomst, samen met u, weer volop te kunnen genieten van optredens in heel het land.

Wij danken u enorm voor uw steun en betrokkenheid!

Via de knop ‘Eenmalig doneren’ wordt u doorverwezen naar de beveiligde betaalpagina waar u een bedrag naar keuze kunt invullen en gemakkelijk en direct via iDeal uw donatie naar ons kunt overmaken.