Kerstconcert Scheveningen 2021 geannuleerd

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, het sterk oplopende aantal coronabesmettingen, de huidige beperkende maatregelen en de aanhoudende onzekerheid over verdere coronamaatregelen, zien wij ons genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen voor uw en onze gezondheid. We hebben daarom besloten ons Kerstconcert in de Antonius Abtkerk in Scheveningen op 19 december 2021 voor het tweede opeenvolgende jaar te annuleren.

Onverantwoord
Het aantal positieve testen is op dit moment buitengewoon hoog en neemt nog steeds toe. De zorg is overbelast waardoor planbare zorg wordt afgeschaald en de maximale testcapaciteit is zo goed als bereikt. Gezien de prognose voor de komende weken zal hier, ondanks de onlangs genomen maatregelen, op korte termijn geen verandering in komen en strengere maatregelen liggen dan ook in de lijn der verwachting. Onder meer deze feiten hebben ons doen inzien dat het organiseren van een Kerstconcert waar veel mensen samenkomen, op dit moment, ondanks de geldende maatregelen voor bijeenkomsten niet haalbaar en zelfs onverantwoord is.

Wij realiseren ons dat deze beslissing voor u als trouw publiek, maar ook voor de zangers van het Oeral Kozakkenkoor, als een enorme teleurstelling zal worden ervaren.
Desondanks hopen wij op uw begrip voor dit besluit.

Steuntje in de rug
Wilt u iets terug doen en ons een steuntje in de rug geven in de vorm van een eenmalige donatie of wilt u ons structureel steunen door donateur te worden, dan stellen wij dat zeer op prijs. Uw bijdrage komt volledig ten gunste aan onze vereniging. Hiermee hopen wij in de nabije toekomst, samen met u, weer volop te kunnen genieten van optredens in heel het land.

Wij blijven geloven in de verbindende kracht van muziek en danken u enorm voor uw steun en betrokkenheid!

Het bestuur van het Oeral Kozakkenkoor, 20 november 2021